Over DENCK Innovations

Vernieuwende ideeën ontstaan op de meest verrassende plaatsen en ogenblikken. Het eerste zaadje voor productontwikkeling werd geplant in 2018 toen Patrick Godderie met een praktisch probleem werd geconfronteerd. Hinderende geurtjes op het bedrijfstoilet,…


Een oplossing die een wisselend geurprobleem moest tackelen resulteerde in het eerste prototype van een toiletbril met luchtafzuiging. Begin 2019 werd een tweede functionerend prototype uitgewerkt en het idee kreeg vorm. Eind 2019 werd de BV Denck Innovations opgericht met aan het roer Dennis Godderie.


In 2020 werkt DENCK samen met sleutelpartners het idee verder uit. Het bedrijf investeerde in 3D-printers en bouwde een professionele testmachine om aan de DIN 19516 norm te voldoen. Met de juiste partners komt de organisatie op kruissnelheid en de ontwikkeling van het finaal product draait op volle toeren. Een reeks prototypes volgen in de aanloop naar een in massa produceerbaar, kwaliteitsvol product.

Clarico-Full Image

Volg ons op...

           

Blijf op de hoogte van PURE-D

Wil je graag geïnformeerd worden over de verdere ontwikkeling van PURE-D , of heb je zelfs interesse om dit product te testen of te bestellen wanneer het op de markt komt? Laat het dan gerust even aan ons weten. Schrijf je in op de DENCK-nieuwsbrief en we houden je graag op de hoogte.