Veelgestelde vragen

Uit welke materialen bestaat de PURE-D?

PURE-D wordt vervaardigd uit hoogwaardige Duroplast. Duroplast is een materiaal dat gekend is voor zijn sterkte en hoge hittebestendigheid. Duroplast is ook krasvrij, hygiënisch en makkelijk in onderhoud.


Past de PURE-D op mijn toilet?

De eerste versie van PURE-D is ontwikkeld in de D-Shape. Deze zie je het vaakst voorkomen bij de moderne hangtoiletten. De volgende versie zal wellicht uitgebracht worden in de Oval-shape. Wil je zeker zijn dat PURE-D op jouw toilet past? Wij voorzien bij de lancering een brochure met een pasvorm in waarmee je kan testen of hij past op jouw toilet.

Kan ik de PURE-D zelf installeren?

De installatie van PURE-D is even gemakkelijk als die van een standaard toiletbril. Je dient enkel de soft-close scharnieren te monteren op jouw bestaande toiletpot en de PURE-D in te klikken door de quick-release functie die hij bevat.


Heb ik een stopcontact nodig?

Neen. Standaard wordt PURE-D voorzien van een 20.000mAh sterke Powerbank die je kan herladen wanneer deze leeg is. Je hebt wel de optie om PURE-D aan te sluiten op een stopcontact met de meegeleverde 5VDC powerplug, maar dit is geen vereiste.

Heb ik een watertoevoer nodig?

Neen. PURE-D focust zich vooral op geurafzuiging en bevat hierdoor geen bidet-functie waardoor er ook geen watertoevoer nodig is.

Kan de koolstoffilter vervangen worden?

Ja, je kan de filter gemakkelijk zelf vervangen. Wij voorzien kant-en-klare filtercassettes die je enkel dient in-te-klikken op de voorziene plaats.

Blijf op de hoogte van PURE-D

Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van PURE-D, of heb je zelfs interesse om dit product te testen of te bestellen wanneer het op de markt komt? Laat het dan gerust even aan ons weten. Schrijf je in op de DENCK-nieuwsbrief en we houden je graag op de hoogte.