Gedaan met geur

Geen vervelend gevoel meer als je naar het toilet bent geweest. Met PURE-D zorgen wij ervoor dat je zelf én diegene die na jou komt niets zal ruiken.

Geen verbouwingen

Heb je geen ventilatie op je toilet of werkt de bestaande ventilatie niet naar behoren? Met de PURE-D is extra ventilatie overbodig.

Bespaar

Omdat de PURE-D al actief is tijdens je toiletbezoek heb je ook geen andere verstuivers meer nodig om de geur achteraf te verdoezelen.

Goede indruk

Wanneer jouw toilet fris ruikt maak je een goede indruk op bezoekers en klanten. Met PURE-D hoef je je hierover geen zorgen meer te maken.

Thuis

In restaurants

In hotels

In kantoren

Belangrijkste kenmerkenGepatenteerd ventilatiesysteem

Ons uniek gepatenteerd ventilatiesysteem filtert de vieze geurtjes. Stopcontact overbodig

PURE-D is voorzien van een Powerbank die je van stroom voorziet voor een 4 tot 6-tal weken per oplaadcyclus.Vervangbare filter

Dankzij de geïntegreerde filter ben je zeker van een optimaal werkend systeem. Makkelijke installatie

De PURE-D toiletbril is makkelijk te installeren. Je hebt geen speciaal gereedschap nodig. 

Clarico-Full Image

Alle kenmerken

Uniek ventilatiesysteem

Duurzaam materiaal (Duroplast)  

Gemakkelijk te installeren

Gemakkelijk in onderhoud

Softclose & Quick-Release

Universele pasvorm (D-Shape)

Antibacterieel & krasvrij

20.000mAh Powerbank

Vervangbare filter

Automatische Start-Stop

Desinfecterend (UVC)

Geurdetectie

Nacht- & sfeerverlichting

Smartphone Controlled

Berichten

Iedereen heeft een geur, maar je hoeft hem daarom niet te ruiken.

PURE-D

Dé toiletbril met geurafzuiging

Clarico-Offer style 1

PURE-D, DE TOILETBRIL MET GEURAFZUIGING

Bij DENCK is het ontwikkelen van innovatieve en kwalitatieve producten de kernactiviteit. We bedenken, ontwerpen en verbeteren vernieuwende producten die uitgebreid worden getest alvorens we ze in eigen beheer op de markt brengen. Onze laatste telg is PURE-D, de toiletbril met geïntegreerde luchtafzuiging en koolstoffilter die zorgt voor een aangename geurarme toiletervaring.


GEPATENTEERD VENTILATIESYSTEEM

Dankzij de krachtige luchtcirculatie die in het toilet wordt gegenereerd door een stille ventilator, wordt jouw toiletbezoek vrijwel geurloos voor jezelf en voor de bezoekers na jou. Geen nood meer om langer op het toilet te blijven zitten tot je denkt dat de geurtjes die je achterlaat verdwenen zijn. PURE-D zorgt voor een feilloze afzuiging van storende geurtjes. Verlaat met opgeheven hoofd het kleinste kamertje.

GEEN STOPCONTACT OF VERBOUWINGEN NODIG

PURE-D wordt aangedreven door een oplaadbare en verwisselbare Power Bank en wordt voorzien van een aantal interessante features om een aangename toiletervaring te verzekeren. De ontwikkeling loopt op volle snelheid en we verwachten tegen begin 2021 een aantal testmodellen te lanceren.


BLIJF OP DE HOOGTE

Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van PURE-D of heb je zelfs interesse om dit product te testen of te bestellen wanneer het op de markt komt? Laat het dan gerust even aan ons weten. Schrijf je in op de DENCK-nieuwsbrief en we houden je graag op de hoogte.

Blijf op de hoogte over PURE-D

Wil je graag geïnformeerd worden over de verdere ontwikkeling van PURE-D, of heb je zelfs interesse om dit product te testen of te bestellen wanneer het op de markt komt? Laat het dan gerust even aan ons weten. Schrijf je in op de DENCK-nieuwsbrief en we houden je graag op de hoogte.