True
Clarico-Full Image

Klantenservice

• 1x: De Battery Pack is bijna leeg. Laad de Battery Pack op met de bijgeleverd Micro-USB-kabel volgens de instructies (3.7) in de handleiding.

• 2x: de koolstoffilter is niet of niet goed geplaatst. Plaats de koolstoffilter opnieuw volgens de instructies (3.9) in de handleiding. Zorg ervoor dat je een zachte klik hoort bij het plaatsen van de koolstoffilter in de PURE-D.

• 3x: de ventilator werkt niet. Neem hiervoor contact met ons op.

• 4x: de aanwezigheidssensor werkt niet. Neem hiervoor contact met ons op.

• 5x: de geursensor werkt niet. Neem hiervoor contact met ons op.

• 6x: de koolstoffilter is verzadigd. Bestel een nieuwe koolstoffilter en vervang deze volgens de instructies (3.9) in de handleiding.

De PURE-D zit in WiFi-modus. Druk nogmaals op de LED-knop om uit de WiFi-modus te gaan.

Demonteer de PURE-D door de deksel en de zitting rechtop te zetten. Trek vervolgens de PURE-D verticaal naar boven zodat deze los klikt van de bevestigingspinnen door het Quick Release systeem. Neem de scharniercovers weg en draai de bouten stevig vast met een kruiskopschroevendraaier.

Dit is normaal. Na 4 minuten verminderen wij de snelheid van de ventilator om batterij te sparen. Wanneer de geursensor opnieuw geur detecteert, gaat de ventilator weer op volle kracht draaien.

Wanneer de ventilator uitvalt of niet start wanneer je erop zit en er is geen foutmelding via het LED-lampje zichtbaar, dan is dit vaak doordat je dichter dan 3 cm van de afstandssensor zit. Zet je enkele centimeters naar voren. Wanneer de afstand tussen de afstandssensor en jezelf groot genoeg is, start de ventilator automatisch weer op na enkele seconden.

Contacteer ons

Heb je een vraag, probleem of garantie-aanvraag over één van onze producten, stuur dan een e-mail naar support@denck.eu of vul onderstaand formulier in.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.