True

Veelgestelde vragen

Uit welke materialen bestaat de PURE-D?

PURE-D wordt vervaardigd uit hoogwaardige Duroplast. Duroplast is een materiaal dat gekend is voor zijn sterkte en hoge hittebestendigheid. Duroplast is ook krasvrij, hygiënisch en makkelijk in onderhoud.

De eerste versie van PURE-D is ontwikkeld in de D-Shape. Deze zie je het vaakst voorkomen bij de moderne hangtoiletten. De volgende versie zal wellicht uitgebracht worden in de Oval-shape. Wil je zeker zijn dat PURE-D op jouw toilet past? Vraag dan hier gratis en vrijblijvend onze pasvorm-tool aan!

De installatie van PURE-D is even gemakkelijk als die van een standaard toiletbril. Je dient enkel de Soft Close scharnieren te monteren op jouw bestaande toiletpot en de PURE-D in te klikken door de Quick Release functie die hij bevat.

Neen. Standaard wordt PURE-D voorzien van een 20.000mAh sterke Battery Pack die je kan herladen wanneer deze leeg is.

Neen. PURE-D focust zich vooral op geurextractie en bevat hierdoor geen bidet-functie waardoor er ook geen watertoevoer nodig is.

Ja, je kan de filter gemakkelijk zelf vervangen. Wij voorzien kant-en-klare filtercassettes die je enkel dient in-te-klikken op de voorziene plaats.

Krijg 10% korting

Schrijf je nu in en ontvang 10% korting op je eerste aankoop bij de lancering van de PURE-D. Ook ben je altijd als eerste op de hoogte van onze laatste innovaties.

 

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.